Predsjednik Foruma mladih Mersudin Gredić boravio je u radnoj posjeti Opštinskim odborima Foruma mladih u Rožajama i Bijelom Polju. Na poziv predsjednika Foruma mladih posjetama su prisustvovali Šef Kabineta predsjednika Bošnjačke stranke Asmir Pepić i Sekretar Kluba poslanika Bošnjačke stranke u Skupštini Crne Gore Admir Adović.

OO FM Rožaje

OO FM Rožaje

Tom prilikom održane su sjednice Opštinskih odbora Foruma mladih na kojima je konstatovano da je saradnja Opštinskih Odbora Foruma mladih sa Centralom Foruma mladih na visokom nivou. Takođe, konstatovano je da je Forum mladih do sada u značajnoj mjeri doprinio jačanju i boljem organizovanju stranačke infastrukture i dao veliki doprinos realizaciji programa Bošnjačke stranke, razmotren je Plan aktivnosti Foruma mladih za 2012. godinu, članovi Opštinskih odbora Foruma mladih su od strane članova Kabineta predsjednika Bošnjačke stranke upoznati sa sadržinom Agende Bošnjačke stranke, kao i sa Planom za realizaciju predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore i ulogom članova Foruma mladih u istoj, a za šta je iskazana velika zainteresovanost prisutnih, istom prilikom postignuta je puna saglasnost da Bošnjačka stranka predstavlja pravi izbor za bošnjačku omladinu što potvrđuje i činjenica da Opštinski odbor Foruma mladih u Rožajama ima preko 140 registrovanih članova Foruma, dok Opštinski odbor Foruma mladih u Bijelom Polju ima preko 40 registrovanih članova.

OO FM Bijelo Polje

OO FM Bijelo Polje

Posebno je iskazano zadovoljstvo činjenicom da je u poslednjem periodu velikom broju članova Foruma mladih Bošnjačke stranke obezbijeđeno zaposlenje, obavljanje pripravničkog staža, kao i razni drugi vidovi pomoći. Takođe, iskazana je zahvalnost Predsjedniku Bošnjačke stranke g-dinu Rafetu Husoviću i rukovodstvu Stranke, na svemu što je do sada učinjeno za članove Foruma mladih, kao i na iskazanoj podršci Forumu mladih i obezbijeđenim uslovima za djelovanje Foruma.

Narednih dana biće realizovane posjete Opštinskim odborima Foruma mladih u Beranama, Plavu, Podgorici, Baru i Ulcinju.