Drugi po redu seminar namijenjen politički aktivnim ženama iz svih parlamentarnih partija Crne Gore na temu “Politička komunikacija-retorika” u organizaciji njemačke fondacije Konrad Adenauer Stiftung (KAS) i fondacije Eduardo Frei (EFF) iz Holandije,  održan je 02. i 03. novembra  2013. godine u hotelu “Queen of  Montenegro” u Bečićima.

Sanela

Ovaj seminar je imao za cilj da učesnice uputi i edukuje u domenu odnosa sa javnošću i istakne značaj obrazovanja žena  koje svoju budućnost vide u politici i političkom djelovanju. Zanimljive radionice  profesora sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, doc. dr Vladimira Pavićevića  su nam  omogućile da kroz odlično koncipirane igre unaprijedimo svoje političke vještine u komunikaciji sa javnošću, zatim internoj partijskoj komunikaciji i javnim nastupima.

Poslanica u Skupštini Crne Gore Snežana Jonica je održala predavanje na temu “Politička komunikacija-odnos partije i javnosti” i na taj način prenijela svoje političko iskustvo učesnicama seminara.

Forum žena Bošnjačke stranke na ovom seminaru su predstavljale Sanela Ramović, savjetnica u Klubu poslanika BS, Anesa Ramović, predsjednica Foruma žena OO BS Podgorica i Anisa Murić, članica Foruma žena OO BS Bar.

Sanela1

Koristim priliku da u ime Foruma žena, ali i u ime Bošnjačke stranke izrazim veliku zahvalnost gđi Saniji Šljivančanin, koordinatorki KAS fondacije u Crnoj Gori, na konstantnim pozivima da predstavnici omladine i žena Bošnjačke stranke prisustvuju na seminarima koje ova fondacija organizuje. Na ovim seminarima članovi stranke su stekli zavidna znanja i vještine kada su u pitanju politička komunikacija, izborne kampanje, političko osnaživanje žena, euro-atlanske integracije Crne Gore i sl.

 

Sanela Ramović,
Savjetnica u Klubu poslanika BS