Obavještavamo sve zainteresovane da Bošnjačka stranka organizuje predizborne promocije i to:

PLAV - srijeda, 10. oktobar sala Centra za kulturu sa početkom u 17 časova BAR - četvrtak 11. oktobar sala osnovne škole u Pečuricama sa početkom u 19 časova ROŽAJE - (Završna promocija) - petak 12. oktobar sala Centra za kulturu sa početkom u 15 časova. Na promocijam prisutnima će se obratiti poslanički kandidati Bošnjačke stranke kao i nosilac liste i predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović. Pozivamo Vas da u što većem broju upriličite naše promotivne skupove i na taj način date podršku Bošnjačkoj stranci na izborima 14. oktobra. BUJRUM!

5 Responses

 1. ADNAN

  Dali ima gdje snimaka sa promocije jucerasnje u Plavu? i ako ima dali to mozete objaviti na vasoj youtube video stranici?

  Interesovanje kod dijaspore je veliko i samo vas moze pratiti preko interneta nazalost nismo u mogucnosti da glasamo ali valjda i to bude do naredni izbora.

  BS je u dijaspori ozbiljan politicki faktor i zasigurno ima vecinsku podrsku od naroda

  Komentariši
 2. Bosnjak

  PODRSKA BOSNJACKOJ STRANCI I SVI SU UZ VAS OVOGA PUTA PLAV PETNJICA PLJEVLJA ROZAJE BAR PODGORICA SVI SU ZA 10

  PLAV JE POKAZAO I DAO PODRSKU BS I ZATO IMA PANIKE U TABORIMA DPS-A I SDP-A

  Komentariši
 3. Rifat

  Bosnjaci u nedelju svi na izbore , i glasajte za Bosnjacku stranku,pod rednim brojem 10

  Komentariši
 4. bosnjak a stranac

  sellam svima nadam se da ce sto vise bosnjaka glasat za bosnjacku stranku ali sumnjam.nazalost dosta bosnjaka dolazi sad iz dijaspore sto je milo finansiro da glasaju za dps.a i najgore sto su milovci uspeli da odvoje bosnjake i muslimane na dva naroda.inace bi imali puno vise glasova .

  Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published.