U organizaciji Foruma mladih Bošnjačke stranke Pljevlja, organizovani su Drugi susreti madih Bošnjačke stranke Crne Gore. Prvi susreti organizovani su u Bijelom Polju početkom mjeseca jula.

Mladi članovi BS iz svih gradova u Crnoj Gori proveli su nezaboravne trenutke u prelijepom ambijentu prigradskog naselja Vidre. Na sportskom terenu mladi su organizovali turnir u malom fudbalu u kojem je učestvovalo osam ekipa.

Ukupni pobjednik je ekipa „Jezero“ iz Plava, a drugo mjesto je pripalo ekipi „Merhameta“ iz Pljevalja, dok je treće mjesto zauzela ekipa „Sandžak“ iz Berana. Pobjedničkoj ekipi je uručio pehar Emir Pilav, predsjednik Foruma mladih Bošnjačke stranke Pljevlja.

Za najboljeg sportistu proglašen je Nusret Agović iz Petnjice, kome je Senad Kavazović – Lero član OO BS Pljevlja uručio kao poklon fudbaslsku loptu.

Na kraju se gostima zahvalila Kenana Strujić, predsjednica OO BS Pljevlja i istakla da mladi treba da koriste svaku priliku za zajedničko druženje, jer je to najbolji način za uspješnu realizaciju projekata od opšteg i zajedničkog interesa.

Nakon zavšenog turnira gosti su ostatak dana proveli u posjeti Husein pašinoj džamiji i drugim znamenitostima u Pljevljima.

Jakub Durgut