Forum mladih Bošnjačke stranke je u toku humanitarne akcije prikupljanja i podjele Bajramskih paketića, za djecu iz socijalno ugroženih porodica, koja je održana u sedam crnogorskih gradova (Plav, Rožaje, Berane-Petnjica, Bijelo Polje, Podgorica-Tuzi, Bar i Ulcinj ) obezbijedio preko 300 Bajramskih peketića.

Bošnjačka stranka je za ovu priliku obezbijedila, iz sredstava Stranke, 130 Bajramskih paketića, a postavljanjem štandova u sedam crnogorskih gradova, pružena je prilika svim našim sugradjanima da se uključe u akciju, doniranjem novca ili konkretnom kupovinom slatkiša, kolača i drugih prehrambenih proizvoda.
Podjela Bajramskih paketića izvršena je u nedjelju, 6. Novembra 2011. godine, prvog dana Kurban Bajram.

Na ovaj način Forum mladih Bošnjačke stranke je obilježio dan kada pripadnici islamske vjere, kroz podjelu kurbana, simbolički i praktično, dijele i svoj imetak i bajramsku radost sa porodicom, rodbinom, komšijama, prijateljima i siromašnima, kao što je i svjetlost Bajrama u radosti svih ljudi dobre volje. Bajramske radosti nose univerzalnu poruku vjere, ljubavi, nade, pomaganja, tolerancije i praštanja.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim našim sugradjanima, koji su zajedno sa članovima Foruma mladih Bošnjačke stranke, uzeli učešće u ovoj humanitarnoj akciji.

PREDSJEDNIK FORUMA MLADIH BS

Mersudin Gredić