Opštinski odbor BS u Bijelom Polju organizovao je 19. avgusta Bajramski koktel za članove, simpatizere i prijatelje stranke. Pored članova opštinskog odbora u Bijelom Polju, koktelu su prisustvovali predsjednik Bošnjačke stranke i ministar u Vladi Crne Gore Rafet Husović, poslanik dr Amer Halilović, direktor Fonda za ostvarivanje i zaštitu prava manjina Safet Kurtagić. Poseban gost koktela bio je izaslanik turskog reisa u Crnoj Gori.

Domaćin koktela predsjednik opštinskog odbora BS u Bijelom Polju Rešad Sijarić, pozdravio je bajramskom čestitkom goste i tom prilikom istakao da opštinski odbor u Bijelom Polju predstavlja najveći potencijal Bošnjačke stranke Crne Gore. „Osnovani su mjesni odbori u skoro svim mjestima u Bijelom Polju u kojima žive Bošnjaci. Stalan rad na terenu, analiza i sumiranje dobijenih rezultata, pravovremeno djelovanje na osnovu izvedenih zaključaka, odlike su našeg tima koji je metodološki i politički spreman, diše punim plućima a okrijepljen duhom ramazana, spremno dočekuje predstojeće izbore“, naglasio je Sijarić.

Prisutnima se obratio i predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović, koji je prisutnima čestitao ramazanski Bajram i naveo da iz dana u dan, Bošnjaci sve više prepoznaju da je Bošnjačka stranka njihov pravi, iskreni izbor, istinski zastupnik kako u lokalnom i državnom parlamentu, tako i u izvršnoj vlasti. „Sve više mladih Bošnjaka vidi u Bošnjačkoj stranci svoju alternativu, a u članovima opštinskih odbora prijatelje i ljude od riječi i djela. Imajući u vidu sve navedeno, jasno je zašto se članstvo Bošnjačke stranke konstantno uvećava“, istakao je ministar Husović.