Povodom Ramazanskog Bajrama, predsjednik  Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Crne Gore, gospodin Rafet Husović uputio je čestitku Reisu Islamske zajednice Rifatu efendiji Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori.

Bajram_Serif_mubarek_olsun1

“Dani posta donjeli su nam duhovni preporod, omekšali naša srca, ojačali našu strpljivost, obnovili saosjećanje, a zajednički iftari i molitve podsjetili su nas na stalnu potrebu  medjusobnog  zbližavanja, pomaganja i djelovanja u zajednici

Bajram dočekujemo sa radošću vjernika  koji su ispunili svoja srca iskrenom vjerom u Boga i ljubavlju i  samilošću prema drugim  ljudima

Bajramski blagdani ispunjeni su našom porodičnom i rodbinskom bliskošću, te komšijskom pažnjom i medjusobnim uvažavanjem. Radost Bajrama dijelimo  sa svim ljudima dobre volje,  sa iskrenom željom za  napredak u zajednici i društvu u kome živimo.

Vama lično, i svim pripadnicima islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori, u svoje ime i u ime Bošnjačke stranke, čestitam bajramske praznike, uz želju da ih provedete u istinskoj porodičnoj sreći,  radosti, veselju i rahatluku.

Bajram šerif mubarek olsun!

Rafet Husović
Predsjednik BS i potpredsjednik Vlade Crne Gore