Povratkom opštine Petnjica ispravljena je istorijska nepravda kojom je građanima bihorskog kraja oduzeta opština, i najzad će biti realizovana obećanja svih relevantnih političkih faktora koji građanima godinama obećavaju povratak opštine Petnjica.
Panorama Petnjice

Panorama Petnjice

U Bošnjačkoj stranci smo veoma zadovoljni što je ostvaren jedan od osnovnih ciljeva našeg programa. Našim aktivnostima i našim zalaganjem u dosadašnjoj skupštinskoj proceduri, data je punu podršku ovoj incijativi, jer je to bio višegodišnji zahtjev cjelokupnog stanovništva bihorskog kraja, dijaspore I iseljenika, koji je ujedno u skladu sa evropskim  i demokratskiim procesima koji potenciraju jačanje učešća lokalne zajednice i ingerencija lokalne samouprave, kroz decentralizaciju vlasti. Svim građanima Petnjice Bošnjačka stranka čestita dobijanje statusa opštine uz želju da ovo predstavlja početak ka napretku i prosperitetu tog kraja.   Medija tim

6 Responses

 1. Dzeff

  Moram izraziti ogromnu zahvalnost predstavnicima Bošnjačke stranke koji su ogromnim naporima izdejstvovali da područje Petnjice povrati status opštine. Čisto da podsjetim ,isti ovi članovi BS-a koji su ovakvu ideju imali još kroz djelovanje u tadašnjoj SDA stranci ,,dali su kroz višestruke pokušaje da se povrati status opštine Petnjici ogromne napore da se ovo ostvari,neko tada nije imao sluha za to ,,ali su dočekali i neka Vam je hajrli Petnjičani. Nek vam ova 2013 bude pokretačka ,i želim Vam iskreno da ostvarite sve ciljeve koji ste zadali sebi. Selam !

  Komentariši
 2. Bosnjak

  Cestitke naravno na vracanju statusa opstine Petnjici i Petnjicanima u zavicaju i sirom svijeta dje su rasuti. Ovo je i uspjeh ujedno i BS-a i trebala bi da ojaca u Petnjici kao stranka a sada cekamo Gusinje i tamo bi mozda trebalo malo vise raditi i gospodin Rafet bi trebao posjetiti Gusinje ojacati tamosnji odbor i uspostavit dobru komunikaciju i suradnju sa Fondacijom Gusinje.

  Komentariši
 3. Bdktesevic

  Cestitka za sve Petnjicane i cuvajte vasu Samoupravu i nedajte raznim mesetarima i Karijeristima da vas visedecenijski trud dovedu u pitanju.Jos jednom srecna Opstna Petnjica.Sad bih zamolio Gos Rafeta Husovica da se puno vise angazuje po potanju Gusinja jer mnogi Gusinjani su Razocarani njegovim istupanjima kad je u pitanju Gusinje.Gusinje je isto tako obavilo Referendum i sad treba da neko od Poslanika sprovede tu proceduru kao za Petnjicu a red bih bio da to ucini neko iz Bosnjacke stranke jer kao za Petnjicu i za Gusinje u Statutu Bosnjacke stranke stoji da trebaju biti Opstine.Gusinjani su mnogo razocarani Angazovanjem na samom Referendumu samih Rukovodioca iz Bosnjacke stranke koji su potajno radili protiv Referenduma u Gusinju.Strasno ali istinito ,svi rukovodioci Bosnjacke stranke iz Plava su bili protiv posebno Kemal Purisic i mnogi drugi.

  Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published.