Orhan Šahmanović

Orhan Šahmanović

Na predstojećim lokalnim izborima u Plavu, Bošnjačka stranka  nastupiće samostalno. Uvjereni smo da će naša odbornička lista dobiti veliko povjerenje građana na ovim izborima i da ćemo u najmanju ruku povećati biračko tijelo i ostvariti najbolji rezultat, koji će omogućiti da Bošnjačka stranka bude predvodnik lokalne vlasti u Plavu. Na našoj listi nalaze se prije svega časni, pošteni, humani, stručni i hrabri ljudi, naša lista je kvalitetnija u odnosu na druge i na njoj je spoj mladosti i iskustva, što sigurno čini pobjedničku kombinaciju.

Nosilac liste Bošnjačke stranke u Plavu je aktuelni Predsjednik opštinskog odbora Bošnjačke stranke Plav i Predsjednik opštine Plav, g-din Orhan Šahmanović, čovjek koji svoj uticaj koristi u pravo vrijeme, iz pravih razloga, koji preuzima malo veći dio krivice i malo manji dio zasluga, čovjek koji prije nego pokuša voditi druge, uspješno vodi sebe. Čovjek koji povećava vrijednost ljudi i organizacije koju vodi, koji radi za dobrobit drugih, a ne iz lične koristi, čovjek koji radije nadahnjuje i motiviše, nego da zastrašuje i manipuliše, koji shvata da su njegove sposobnosti važnije od njegovog položaja, koji prepreke pretvara u prednosti, čovjek koji slijedi moralni kompas koji pokazuje pravi put bez obzira na trendove. Čovjek koji će učiniti da Plav postane prosperitetna opština.

Rodjen 07.09.1964.g. u Plavu. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, a Pravni fakultet u Prištini.

Za predsjednika opštine Plav izabran je 19.07.2012.g. Prvi radni angažman imao je kao poslanik u Skupštini Republike Crne Gore. Nakon toga, bio je i predsjednik opštine Plav, a zatim pomoćnik ministra.

Takođe,obavljao je dužnost sekretara u ministarstvu za ljudska i manjinska prava.

Predsjednik je opštinskog odbora Bošnjačke stranke, član predsjedništva Bošnjačke stranke, i član glavnog odbora Bošnjačke stranke.

Oženjen, otac troje djece.

Bošnjačka stranka je na predhodnim lokalnim izborima 2010. god. kao i na parlamentarnim izborima 2012. god. ostvarila odlične rezultate, što predstavlja najbolji osnov da se takav trend nastavi i na predstojećim lokalnim izborima u Plavu.

Merlina Šahmanović

Portparol BS