Lider Bonjačke stranke i dosadašnji ministar bez portfelja Rafet Husović, na drugoj sjednici drugog redovnog zasijedanja u 2012. godini, koja je održana 4. decembra, imenovan je za potpredsjednika Vlade koji će biti zadužen za regionalni razvoj.
Rafet Husović

Rafet Husović

Poslanici Skupštine Crne Gore većinom glasova izabrali su 40. Vladu koju čine 18 ministara, na čelu sa premijerom Milom Đukanovićem. „Očekujemo da pomognemo nerazvijenim opštinama, donekle nerazvijenom sjeveru Crne Gore, odnosno da iskoordiniramo rad među ministarstvima koji u svom djelokrugu imaju i regionalni razvoj. Želimo jednostavno da djelujemo i kroz aplikacije prema evropskim fondovima, jer je regionalni razvoj aktuelan i kod EU. Želimo da pomognemo sjever Crne Gore, da zainteresujemo ljude da konkurišu, da prave projekte, da napravimo infrastrukturu koja bi se uključila oko pomoći regionalnom razvoju države”, istakao je predsjednik Bošnjačke stranke i novoizabrani potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović.

2 Responses

  1. mujo

    puno srece i uspjeha iz sveg srca zelim nasem predsjedniku.mada moram odmah konstantovat da ovo DONEKLE NE RAZVIJENOM SJEVERU mi se ne svidja sta znaci to jedan sitzung sa milom i odmah preobrazenje kaze se NE RAZVIJENOM SJEVERU tako je makar bilo do sad – mi postovani predsjednice nezelimo pomoc od mila i podgorice mi samo zelimo i za to smo vas birali da nas zastitite od njega i njemu slicnih a mi cemo se sami organizovati i razviti vase je da nam omogucite fer pley i bice te nas peygamber za uvijeksa postovanjem do sad vas veliki obozavatelj

    Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published.