Na šestoj sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke koja je održana danas, 2. decembra 2012. godine u Rožajama, na preporuku Predsjedništva, Glavni odbor je jednoglasno podržao predsjednika stranke Rafeta Husovića za budućeg potpredsjednika Vlade Crne Gore koji će biti zadužen za regionalni razvoj. Na sjednici Glavni odbor je usvojio informaciju o realizaciji koalicionog sporazuma s koalicijom Evropska Crna Gora, kao i aneks sporazuma kojim se definiše implementacija učešća Bošnjačke stranke u izvršnoj vlasti. Glavni odbor je, takođe, usvojio i predlog odluke o budžetu stranke za 2013. godinu. Media tim Bošnjačke stranke

4 Responses

 1. Ponositi bošnjak

  Čestitam našem lideru Husoviću na izboru. Ovo je prvi put da bošnjak bude potpredsjednik Vlade Crne Gore!

  Sigurno nije htio da uopste bude u Vladi ali opet, ovo je dobro za bošnjake.
  Nadam se da ćete iz ove pozicije pomagati bošnjački narod kao i do sada.
  Napominjem da je ova koalicja najbolja, jer dje bi isli sa opozicijom, oni u Niksic ne umiju da naprave vlast a ne u CG!!!

  Komentariši
 2. Lav

  BRAVO!
  Da je ovo uradio zbog fotelje, otisao bi sa OPOZICIJOM I BIO BI PREMIJER!
  Ali on nije takav, da ide sa ČETNICIMA je li?
  Koji su ga prije izbora prozivali zajedno sa VESKOVIĆEM, koji se udružio sa ČETNICIMA jer ukupno sam nije imao 300 glasova..
  On je DOBAR ČOVJEK kojeg narod VOLI.
  PODRŠKA ZA ISTINSKOG I DOBROG LIDERA RAFETA.

  Komentariši
 3. Esad S Gutic -mecov las.komaraca,Plav,vrivrem.Danska.

  Mislim pravi izbor ,prvivlegija severa da sada svi udruze snage u razvoj severa.Drugi mandat ljudi sa severa da unaprede sever Tarzan je dao primera nekoliko ,sad treba sve ljude od struke narocito bosnacke stranke ukljucit da pokazu vladajucim partijama da su poverili ovaj mandat ljudima koji zele dobrobit svom narodu i svim dobrim domacinima a narocito svojoj domovini Crnoj Gogi ma gde se sada nalaze.srecno– ZVRNITE RUKAVE i na POSAO.

  Komentariši
 4. denis sutovic

  prva i najvaznija pobjeda Bosnjaka Crne Gore,istoriska.Cestitam lideru bosnjacke stranke Rafetu Husovicu,kao i kompletnom partijskom rukovodstvu casno izvojevanu pobjedu a samim tim i pravu i dostojanstvenu afirmaciju bosnjastva u Crnoj Gori,sa zeljom da se ta afirmacija nastavi i jos bolje unapredi najpre na polju afirmacije kulture i medija Bosnjaka Crne Gore,ali i ostale afirmativne akcije.Puno pozdrava od vernog simpatizera iz Podgorice

  Komentariši

Leave a Reply

Your email address will not be published.